Onze keuken is dagelijks open van 11:00 tot 20:00 uur

Over de Windes

Op een unieke locatie, tegenover het Westbroek park en op loop afstand van Madurodam en Scheveningen strand, heeft Grand Café & Brasserie de Windes op de Nieuwe Parklaan 83 haar deuren geopend. 

Onze keuken is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur voor ontbijt, lunch en diner.

Direct bij binnen komst komt u in het Grand Café gedeelte, in deze huiselijk setting met leestafels is men welkom voor een kopje koffie of thee met een ruime keuze aan heerlijke zoete en hartige lekkernijen uit de vitrine. 

U kunt ook reserveren voor een high tea, high wine of een high beer arrangement. 

Zodra het zonnetje begint te schijnen is men welkom om neer te strijken op ons rookvrije terras om te genieten van een hapje en een drankje.

Grand Café & Brasserie de Windes is the place to be & open to all.High tea

High wine

High beer

Verhuur

Grand Café & Brasserie de Windes is de perfecte locatie voor vergaderingen, partijen, private diners, activiteiten of speciale gelegenheden. Wij beschikken over een vergaderruimte van 74m2. Deze kan gehuurd worden per dag deel of gehele dag, met of zonder catering vanuit het restaurant. Er zijn 40 zitplaatsen of 50 theaterstijl. De vergaderruimte beschikt over een beamer, geluidsinstallatie met microfoon en stroompunten.

Naast de vergaderruimte beschikken wij ook over een serre, deze kunt u reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot maximaal 30 personen.

Hier kunt u gezellig borrelen, dineren, of genieten van een high tea terwijl u in een apart afsluitbare deel van het restaurant zit met zicht op onze open keuken. 

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op.

info@restaurantdewindes.nl

Reserveren


Voor groepen vanaf 8 personen, of als u een vraag heeft over een reservering, neem dan even telefonisch contact met ons op tijdens onze openingstijden, wij staan u graag te woord.